Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Bravčovinky "Štrba"
Suroviny: 500 g bravčového pliecka, mleté čierne korenie, mletá paprika, 2 cibule, soľ, horčica, tuk na vyprážanie, 100 g húb
Postup: Huby očistíme, pokrájame nadrobno a orestujeme na tuku. Mäso najemno pomelieme, okoreníme, pridáme mletú papriku, orestované vychladnuté huby a dobre premiešame. Vytvarujeme malé medajlonky a
vypražíme na rozohriatom tuku do zlatista. Podávame s kolieskami cibule a horčicou. Vhodná príloha- varené zemiaky
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.