Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pstruh "Z bieleho Váhu"
Suroviny: Pstruh, 50 g údenej slaninky, 50 g húb, 1 lyžička vegetky, 1 strúčik cesnaku, na obalenie trocha hladkej múky, soľ, olej na vyprážanie
Postup: Pstruha očistíme, oškrabkáme šupinky a opláchneme. Narežeme
na chrbte a potrieme cesnakom rozotretým s vegetkou. Na drobno nakrájame slaninku, opražíme do zlatova a pridáme na plátky nakrájané huby a porestujeme.S takto pripravenýmí hubami naplníme pstruha.Obalíme v múke a na oleji pozvoľna opekáme do zlatova. Vhodná príloha sú opekané zemiaky a zeleninový šalát.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.