Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Šašlík "Brnčalka"
Suroviny: 300 g bravčového stehna, 200 g údeného bočika, 3 cibule, soľ,
200 g húb, mleté čierne korenie, olej
Postup: Stehno nakrájame na kocky, bôčik na plátky cibuľu na kolieska a huby na plátky.Suroviny striedavo napichujeme na ihlu. Posolíme pokoreníme a potrieme olejom.opekáme do zlatova na oleji alebo opekáme na grile. Vhodná príloha sú varené zemiaky,horčica,cibuľa nakrájaná na koliečka a kyslá uhorka.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.