Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Teľacie rezne "Pod hríbom"
Suroviny: 600 g teľacieho stehna (4rezne), 1 maslo, 1 cibuľa, múka, soľ, 200 g húb, 1 balíček plátkového syra
Postup: Rezne naklepeme, namočíme v múke a na polovine masla ich zvoľna opečieme a poukladáme na vymastený pekáč. Vo výpeku orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme pokrájané huby. Necháme podusiť do odparenia šťavy. Na každý rezeň dáme kôpku húb, zakryjeme plátkom syra, obložíme kúskami masla a dáme do rúry zapiecť, pokiaľ sa syr neroztečie. Podávame s ryžou a šalátom, ozdobené čučoriedkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.