Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Mramorové rezne
Suroviny: 400 g bravčového stehna, 400 g kuracích pŕs, trocha horčice, soľ, mleté korenie, olej, na obalenie troj-obal
Postup: Z mäsa si narežeme po 4 rezne. Pod fóliou ich naklepeme a potom posolíme, pokoreníme, potrieme jemne horčicou a pokvapkáme olejom. Dáme do chladničky na pár hodín odležať. Na bravčové mäso položíme kuracie mäso, preložíme a popritláčame. Obalíme opatrne v troj-obale ako bežné rezne. Vyprážame pomaly v horúcom oleji.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.