Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Bravčové rezne na šampiňónoch
Suroviny: 6OO g bravčového stehna, 250 g krájaných šamoiňónov, olej, soľ, 1 cibuľa, mleté korenie, trocha vegety
Postup: Mäso nakrájame na rezne, posolíme a naklepeme. Opečieme po obidvoch stranách na horúcom oleji a vyberieme. Na výpeku opečieme cibuľu, pridáme šampiňóny, ochutíme korením a vegetou, podlejeme vodou. Omáčku prehrejeme a vložíme do nej odložené mäso. Necháme udusiť do mäkka. Podávame s ryžou a obložené zeleninou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.