Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Bravčové prekvapenie v alobale
Suroviny: 600 g bravčového stehna, 100 g tvrdého syra, 1 cibuľa, soľ, 100 g húb, mleté čierne korenie, masť, alobal
Postup: Mäso pokrájame na medajlónky, pkoreníme, posolíme, cibuľu pokrájame na kolieska, huby na plátky. Štvorce alobalu pomastíme masťou a ukladáme mäso, na mäso koliesko cibule, plátky húb, vrch posypeme postrúhaným syrom a pokvapkáme rozpustenou masťou. Potom alobal dobre uzavrieme a pokladieme na pekáč. Trocha podlejeme a pečieme asi 45 minút. Vhodná príloha sú opekané zemiaky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.