Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Ražník "Bystrinka"
Suroviny: 250 g bravčového mäsa, 250 g morčacích pŕs, 250 g bravčovej pečienky, 150 g údenej klobásy, 2 cibule, mletá paprika, korenie, soľ, kečup, olej
Postup: Mäsá a pečienku pokrájame na malé plátky, cibulu a klobásu na koliečka a všetko striedavo ponapichujeme na ihlice. Keď minieme všetky suroviny, ražníky posolíme a pokoreníme. V miske rozmiešame olej, kečup, mletú papriku a touto zmesou ponatierame pripravené ražníky a opekáme na rošte alebo na rozpálenom oleji.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.