Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Tatranské ražniči
Suroviny: 500 g bravčového stehna, 200 g šunky, 100 g údenej slaniny, 100 g údeného syra, feferónky, olej, soľ, mletá červená paprika
Postup: Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, posolíme a posypeme mletou paprikou. Na polovinu rezňa kladieme plátok syra, feferónku, plátok slaniny a plátok šunky. Navrch preklopíme druhú polovičku rezňa a okraje sklepeme. Napichujeme po dva rezne na ihlu a dáme na horúci olej opiecť z obidvoch strán. Príloha - opečené zemiaky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.