Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Roštencové rezíky na hubách
Suroviny: 400 g hovädzej roštenky, 200 g čerstvých húb, 20 g masla, 2 lyžice rajčinového pretlaku, olej, mleté korenie, soľ, ementál
Postup: Mäso si nakrájame na rezance, okoreníme, osolíme, a dáme do misky. Pokvapeme olejom a dáme do chladničky najlepšie na pár hodín. Očistené huby pokrájame na plátky a udusíme na oleji. Mäso opražíme na tuku, pridáme udusené huby, a pretlak. Ešte osmažíme a podľa chuti dosolíme. Na hotové porcie položíme kúsok masla a posypeme postrúhaným syrom. Podávame so zemiakovými hranolkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.