Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Kotlety naklepeme a okraje narežeme, aby sa neposkrúcali. Mäso posolíme, pokoreníme a na rozpálenom oleji alebo na rošte ich opečieme do mäkka. Na masle osmažíme do sklovita, nakrájanú cibuľu, pridáme hríbky, posolíme, pokoreníme a urestujeme do mäkka. Do smotany zatrepeme lyžicu múky a nalejeme na hríbky. Necháme za stáleho miešania prevariť. Prilejeme víno a ešte prehrejeme. Podávame ako omáčku k opečeným kotletám.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.