Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Belanské tajomstvo
Suroviny: 600 g bravčového stehna, 4 vajcia, 100 g eidamského syra, kečup, mlieko, feferóny, olej, soľ
Postup: Z mäsa narežeme rezne, ktoré naklepeme, posolíme a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Vajíčka rozšľaháme v troške mlieka, posolíme a na panvici upečieme omelety. Upečené potrieme kečupom, a posekanou feferónkou. Na polovinu omelety položíme opečené mäso a preložíme. Omelety posypeme postrúhaným syroma dáme zapiecť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.