Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zbojnícka mladosť
Suroviny: 800 g bravčového mäsa, 150 g šunky, 150 g šampiňonov, soľ, 50 g masla, olej, 200 g hydinových pečienok
Postup: Mäso nakrájame na hrubšie rezančeky, posolíme, pokoreníme, pokvapkáme olejom a necháme odležať. Na masle osmažíme šampiňóny pokrájané na plátky, pridáme pečienky, podlejeme vodou a udusíme. Nakoniec pridáme rezančeky šunky a ochutíme soľou a korením. Mäso prudko opečieme na oleji a pridáme k udusenej pečienke. Príloha - varené zemiaky a zeleninový šalát.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.