Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Špecialita horárovej babky
Suroviny: 8 bravčových rezňov, 300 g koreňovej zeleniny, 3 klobásy korenie, soľ, veľká cibuľa, horčica, kečup, olej
Postup: Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Do pekáča nakrájame cibuľu, podlejeme olejom a položíme polovinu rezňov. Na rezne navrstvíme zeleninu, koliečka klobásy a ostatné rezne. Prikryté dusíme a podlievame. Keď je mäso skoro udusené do mäkka, vrch prelejeme kečupom a odokryté dopečieme v rúre. Vhodná príloha- zemiaky a sterilizovaná zelenina.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.