Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.




Syry

Tatranské hrianky

Suroviny: sendvičový chlieb, olej, tavený ovčí syr,(môže byť aj iný tavený syr) smotana, čerstvý chren.

Postup. Krajčeky sendviča opečieme po oboch stranách na troške oleja. Na takto opečené hrianky natrieme syrom, ktorý sme si predtým nechali rozohriať a doriedili sme ho smotanou. Syrom natreté hrianky nakoniec bohate posypeme čerstvým, najemno nastrúhaným chrenom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 26. 02. 2008 | 2492 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (18206 hl.)
 
Jednoduché (5552 hl.)
 
Lacné (5242 hl.)
 
Overené - tradičné (4878 hl.)
 
Je mi to jedno (4833 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 38711
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server