Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Oškvarky nasekáme alebo ak chceme jemnejšiu pomazánku, tak ich pomelieme na mäsovom mlynčeku. Cibuľu nasekáme nadrobno, varené vajcia, kapie a uhorky nasekáme na malé kocočky. Zmes premiešame, ochutnáme a podľa chuti dochutíme soľou a korením. Znova premiešame a preložíme ju do viečkového pohára. Natierame ju na chlieb, pečivo alebo na zľahka opečené toasty. Pomazánku môžeme obohatiť primiešaním taveného syra. Pochutí ako olovrant alebo ako ľahká večera s čajom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.