Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Teľací rezeň "Vŕšokl"
Suroviny: 600 g teľacie stehno, 100 g šunky, 150 g eidamského syra, 150 g sterilovaných šampiňónov, maslo, smotana, soľ, olej
Postup: Mäso narežeme na rezne, posolíme, naklepeme a na horúcom oleji prudko opečieme. Preložíme na pekáčik. Vo výpeku orestujeme šampiňóny, prilejem e smotanu a podusíme. Prelejeme do pekáčika na rezne. Na každý rezeň dáme plátok šunky a navŕšime strúhaný syr. Na každý kopček položíme kúsok masla a zapečieme v rúre do zlata. Podávame so zemiakmi a šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.