Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rezeň "Detvan"
Suroviny: 400 g bravčové zo stehna, 80 g šunky, 80 g údeného syra, soľ, horčica, múka, olej
Postup: Z mäsa narežeme 4 rezne, naklepeme, osolíme a natrieme horčicou. Na rezeň položíme plátok šunky, plátok syra a preložíme napoly. Rezne zopneme špáradlom a obalíme v hladkej múke.Opražíme z obidvoch strán do červena. Opražené rezne podlejeme vodou a ešte chvíľu podusíme. Podávame s opekanými zemiakmi a uhorkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.