Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Ražniči "Liptov"
Suroviny: 400 g bračového mäsa, 100 g údenej slaniny, 100 g klobásy, 2 cibule, masť, horčica, korenie, soľ, 60 g údeného oštiepka
Postup: Mäso nakrájame na kúsky, naklepneme,osolíme a okoreníme. Slaninu pokrájame na plátky, klobásu a cibuľu na kolieska. Ražne natrieme horčicou a opečieme na masti. Hotové ražnici podávame na tanier s hranolkami, posypané postrúhaným oštiepkom. Obložíme na pásiky pokrájanou zelenou paprikou a kolieskami rajčiakov.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.