Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Karpatská sekanica
Suroviny: 250 g bravčového stehna, 100 g šunky, 1 cibuľa, horčica, lečo, 5 feferónov, kečup, 20 g nastrúhaného syra, korenie, olej a soľ
Postup: Mäso a šunku nasekáme na rezance. Cibuľu pokrájame a speníme na oleji. Na cibuľu vložíme mäso a šunku a za stáleho miešania prudko opečieme. Pridáme 5 lyžíc leča, posekané feferóny a kečup. Podusíme a dochutíme soľou a korenímm Podávame posypané postrúhaným syrom a s hranolkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.