Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Drotárska kapsa
Suroviny: 300 g sviečkovice, 300 g bravčového stehna, 100 g šunky 8 vajec, 1 cibuľa, malá konzerva hrášku, 1 kapia, 1 lyžica kečupu 1 strúčik cesnaku, 4 plátky údenej slaniny, korenie, soľ
Postup: Všetko mäso pokrájame na rezance, osolíme a opečieme na oleji. Vyberieme a odložíme. Vo výpeku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme kečup, odložené mäso akrátko podusíme. Medzitým si upečieme z rozšľahaných vajec, nasekanej šunky a kapie omelety. Na každú omeletu navŕšime hotové mäso a omeletu preložíme cez polovicu. Na omelety položíme hrebienok opraženej slaninky.Vhodná príloha opekané zemiaky alebo hranolky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.