Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Z kvasníc, 1Pl múky, mlieka a cukru zarobíme kvások a necháme ho podkysnúť na teplom mieste.(mal by sa napeniť) Rožky pokrájame na kocky. Múku preosejeme, pridáme do nej kvások, zamiešame a osolíme asi s 1čl soli. Suroviny premiešame, pridáme rožkové kocočky a ešte premiešame. Podľa potreby dorieďujeme vlažnou vodou.Dáme na teplom mieste vykysnúť. Z vykysnutého cesta urobíme bochníčky a tie uvaríme vo vriacej osolenej vode alebo naparíme po dobu asi 20 minút.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.