Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Chrumkavý vyprážaný Encián
Suroviny: 4 syry Encian, 50 g mandlí alebo arašidov, 2 vajíčka, hladká múka, mlieko, soľ, olej, tatarská omáčka
Postup: Mandle alebo arašidy chvíľu povaríme a potom nasekáme na plátky. Encian rozkrojíme, posypeme posekanými mandľami a naspäť priklopíme. Z vajec, múky, soli a mlieka, si vymiešame hustejšie cestíčko. Naplnené syry obalíme v pripravenom cestíčku a na oleji vypražíme do zlatova. Podávame s hranolkami,tatarkou a zeleninou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.