Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Turistický hrniec
Suroviny: 500 g bravčového mäsa, 500 g rajčín, 400 g uvarenej bielej fazule, 3 mrkvy, 1 pór, vegeta, korenie, soľ, 3 lyžice posekanej petržlenovej vňate, olej
Postup: Mäso pokrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a na troche oleja poopekáme. Preložíme do hrnca. Na výpeku podusíme pokrájanú mrkvu, koliečka póru a nasekaný cesnak. Krátko podusíme a prelejeme na mäso. Pridáme olúpané pokrájané rajčiny a necháme udusiť do mäkka. Nakoniec pridáme uvarenú fazuľu, podlejeme vodou a ochutíme vegetou, korením a prevaríme. Hotové posypeme vňaťou. Podávame s chlebom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.