Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Hydinová živánska pečienka
Suroviny: Po 200 g kačacích kuracích a morčacích pŕs, 2 cibule, 600 g zemiakov, korenie, rozmarín, soľ, olej, 2 zelené papriky
Postup: Suroviny pokrájame na plátky, ochutíme soľou, koreninami a zakapneme olejom. Premiešame a kladieme rozdelené do porcií na vymastené štvorce alobalu. Alobal pevne uzavrieme a pečieme na grile, v pahrebe alebo v horúcej rúre asi 25 minút. Alobal potom na vrchu odhrnieme a podávame so zeleninovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.