Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Lososový ražeň
Suroviny: 500 g lososa, malé šampiňóny, pór, zelená paprika, soľ, olej, citrón, 150 g syru niva, šľahačková smotana, biele korenie
Postup: Lososa narežeme na filety a pokrájame na rovnaké kúsky. Striedavo napichujeme na špajle s koliečkami póru, šampiňónmi a plátkami papriky na špajle. Pripravené ražníky pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a opekáme na horúcom oleji. Syr niva rozdrobíme, zalejeme smotanou a prevaríme do zhustnutia. Ražníky s lososom podávame na nivovej omáčke s opekanými zemiakmi.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.