Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pražené tatranské huby
Suroviny: 1200 g čerstvých húb, 100 g údenej slaninky, 2 cibule, soľ, korenie, mletá paprika, vegeta, karí korenie, olej, vňať
Postup: Slaninku pokrájame na malé kocočky, opražíme a vyberieme. Na výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme nakrájané huby. Opečieme a ochutíme koreninami a soľou. Pražíme spolu ešte asi 15 minút. Nakoniec ešte pridáme nasekanú petržlenovú vňať.Podávame so zemiakmi a zeleninovou oblohou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.