Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pikantné bravčové na horčici
Suroviny: 4 plátky bravčového stehna, 2 cibule, múka, horčica, kocka bujónu, horčicové semiačko, mleté čierne a čili korenie,soľ, olej
Postup: Mäso zľahka naklepeme, osolíme, prevalíme v hladkej múke a opečieme na oleji. Mäso vyberieme a na výpeku osmažíme nadrobno pokrájané cibule. Vložíme naspäť mäso a podlejeme vývarom z kocky bujónu. Po chvíľke pridáme 2 lyžice horčice, lyžičku horčicového semiačka a udusíme do mäkka. Nakoniec dochutíme koreninami a ešte trocha prehrejeme. Podávame so zapečenou zemiakovou kašou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.