Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Vandrácka pochúťka
Suroviny: 500 g bravčového mäsa, 2 cibule, 200 g čerstvých húb, soľ, 200 g zelenej papriky, horčica, korenie, feferónky, kečup, masť
Postup: Na posekanej cibuli si opražíme pásiky zelenej papriky a huby pokrájané na hrubšie plátky. Mäso nakrájame na malé rezance, osolíme, okoreníme a opečieme prudko na masti. Pridáme osmažené huby a papriku a ochutíme horčicou, kečupom, podľa chuti pridáme rozpučené feferónky a chvíľu spolu podusíme. Podávame s chlebom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.