Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Metrový BE-BE koláč
Suroviny: Po 1 balíčku vanilkových a kakaových Be-Be keksov, 1 zlatý klas, 1/2 l mlieka, 4 PL cukru, čokoládová poleva, alobal.
Postup: Z mlieka, cukru, a zlatého klasu si uvaríme puding. za občasného premiešania necháme puding vychladnúť. Rozprestrieme si kus alobalu a ukladáme naň po jednom Be-Be keksy, ktoré natierame pudingom. Keksy kladieme vedľa seba, striedavo jeden svetlý a jeden tmavý. Ked sme natreli a zlepili ku sebe všetky keksy, zvyšným krémom potrieme boky aj vrch tohoto výtvoru. Alobal opatrne uzavrieme a koláč uložíme do chladničky aby poriadne zatuhol. Po 2-3 hodinách koláč odbalíme, polejeme skoro studenou čoko-polevou a dáme ešte zatuhnúť. Potom krájame šikmím rezom ako klasický metrový koláč aby sa vrstvy pekne striedali.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.