Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pečienkové jednohubky
Suroviny: 500 g kuracích pečienok, 200 g prerastenej oravskej slaninky, mleté čierne korenie, 1/2 dcl oleja, špáradlá.
Postup: Pečienky umyjeme, rozoberirmr na polovičky a necháme dobre odkvapkať na site. Oravskú slaninku si necháme v predajni nakrájať na tenučké plátky. Pripravené polovičky pečienok troška pokoreníme a obaľujeme ich do plátkov slaninky. Každý kúsok zopneme špáradlom a ukladáme do vymasteného pekáčika. Dáme upiecť do vyhriatej rúry, až je slaninka pekne chrumkavá. Podávame na kolieskach z bagety dozdobené čerstvou zeleninkou napr. k vínu .
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.