Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rebierka na víne
Suroviny: 1 kus bravčových neorezaných rebierok, soľ, celá rasca, 2 PL masti, 5 dcl bieleho suchého vína, voda
Rebrá opláchneme, rozkrojíme na 3 kusy a dáme do pekáča alebo na hlbší plech. tam rebrá z oboch strán posolíme a orascujeme. Dáme ku nim masť a podlejem vínom. Pekáč vložíme do vyhriatej rúry na 250 °C a asi 30 minút pečieme. Občas rebrá obrátime a podľa potreby troška podlievame vodou a potierame výpekom. Upečené rebierka podávame s chrenom a chlebom, alebo s varenými zemiakmi poliatymi výpekom a s uhorkovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.