Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Orechové šuhajdy
Suroviny: 1 Iva, 1OO g kakaa, 2OO g pr. cukru, 2OO g orechov, 3 PL mlieka, O,5 dl rumu
Postup: Vo vodnom kúpeli rozpustíme Ivu s kakaom. Polovicu dávky nalejeme asi do 4O košíčkov. Druhú polovicu zmiešame s cukrom, orechami, rumom a mliekom a za stáleho miešania varíme ešte niekoľko minút. Nalejeme do košíčkov, necháme vychladnúť a odložíme stuhnúť do chladničky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.