Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Plátky roštenky naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme natenko z obidvoch strán horčicou. Natreté roštenky obalíme v strúhanke. Vajíčka rozšľaháme so štipkou soli a obalené rezne v nich namáčame a vyprážame na horúcom oleji. Vypražené roštenky uložíme do pekáča, polejeme výpekom a na každú roštenku polžíme po koliesku salámy, koliesku cibule a prekryjeme plátkom slaninky -narezanej na hrebienok. Pripravené roštenky pokvapkáme polievkovým korením a prikryjeme alobalom. Upečieme v horúcej rúre domäkka. Roštenky podávame s opekanými zemiakmi a čerstvým zeleninovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.