Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Očistené šampiňóny úpokrájame na malé kocočky. na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme pokrájané šampiňóny a podusíme. Dáme pozor aby sa nám šampiňóny nerozvarili!! Potom ich ochutíme paprikou, korením , pridáme kečup, ochucovadlo Harmónia a premiešame. Podľa potreby prisolíme a na slabom ohni dusíme až sa odparí prebytočná voda. Podávame na opečených a cesnakom potretých hriankach. Ozdobíme kolieskami natvrdo uvarených vajec.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.