Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Cestovinový šalát so šunkou
Suroviny:250 g uvarených cestovín (drobné kolienka, mušle alebo vrtuľky), 200 g šunky, 2-3 sladkokyslé uhorky, po 50 g konzervovanej kukuričky a hrášku, 1 cibuľa, 1 PL olivového oleja, 200 ml bieleho jogurtu, citrónová šťava, soľ.
Postup: Uvarené cestoviny premiešame s olejom, pridáme na rezančeky pokrájanú šunku, na tenké pásiky narezanú cibuľu, nahrubo postrúhané uhorky, kukuričku s hráškom, osolíme a premiešame. Jogurt ochutíme citrónovou šťavou a prelejeme na šalát. Zľahka premiešame a necháme odstáť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.