Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Miešaný cestovinový šalát.
Suroviny: 250 g uvarených cestovín (kolienka, vrtuľky alebo motýliky), 200 g jemnej alebo šunkovej salámy, 1 šalátová uhorka, 1 PL oleja, 1 čerstvá zelená a 1 červená paprika, 2-3 rajčiny, soľ, korenie, 1 PL horčice, 100 ml majolenky, 100 ml bieleho jogurtu, korenie, soľ.
Postup: Uvarené cestoviny premiešame s olejom pridáme ostatné na rezančeky nakrájané suroviny, jogurt, majolenku a dochutíme korením a soľou. Premiešame a necháme postáť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.