Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Jánošíkove kura
Suroviny: Kuracie prsia z dvoch kureniec, soľ, 1/2 dcl oleja, 150 g údenej slaninky, 4 vajíčka, 2 PL masla, kečup.
Postup: Kuracie vykostené prsia rozkrojíme na 4 porcie. Prsia trocha naklepeme,osolíme a opečieme na horúcom oleji. pred dopečením pridáme na tenké pásiky pokrájanú slaninku a spolu popražíme. Opečené mäso aj slaninku vyberieme a do výpeku vyklepneme vajíčka a upečieme na volské oká. Na každú porciu opečeného kurčaťa dáme volské oko, opečený pásik slaninky a oriešok masla. Podávame s hranolkami a pokvapkané kečupom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.