Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rýchlo - alebo trampská pochúťka
Suroviny: 250 g Spišských alebo aj iných párkov, 3-4 farebné papriky, 1 malá konzerva hrášku, kukuričky a1 konzerva fazule v rajčinovom pretlaku, 3-4 strúčiky cesnaku, štipľavá mletá paprika alebo čilí, korenie, soľ, oregáno.
Postup: Párky pokrájame na kolieska alebo na kocky, pridáme na pásiky pokrájané papriky, roztlačený cesnak a scedený hrášok aj kukuričku. Potom pridáme fazuľu aj s pretlakom, štipľavú papriku podľa chuti, osolíme, okoreníme a dochutíme oregánom, Necháme spolu krátko prevariť. Podávame s chlebom, alebo s uvarenými špagetami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.