Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Marinády na grilovanie
Na marinovanie mäsa a potieranie počas grilovania použijeme hotové kúpené marinády napr. omáčka barbecue, diabolská omáčka ap. Môžeme si ich ale namiešať aj doma pred grilovaním.
Postup: MARINÁDA NA REBIERKA: olej, bobkový list, tlčené borievky a celé čierne korenie, med, soľ, balzamikový ocot, citrónová šťava. Uvedené suroviny si zmiešame od oka a podľa vlastnej chuti. Rebierka naložíme do namiešanej marinády aspom 2 dni dopredu a dáme do chladničky. Počas marinovania rebierka obraciame aby sa namarinovali všetrky časti rebierok. MARNÁDA INAK: Môžeme podľa svojej chuti zmiešať aj iné suroviny na marinádu napr. s karí korením, s cesnakom, s kôprom, bazalkou, červenným vínom, kyslou smotanou ap.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.