Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zeleninové Chop suey
Suroviny: 200 g karfiolu, 200 g brokolice, 100 g mrkvy, 100 g póru, 100 g mladého hrášku v luskoch, zmes korenia na Chop suey, 2 bielky z vajca, olej, solamyl, sojová omáčka, soľ.
Postup: Zeleninu očistíme a poprekrajujeme šikmím rezom na menšie kúsky. Zeleninu dáme do misy a premiešame ju s bielkami a solamylom. Zmes necháme chvíľu postáť a potom ju dáme na rozpálený olej. Hned pridáme korenie, 4-5 Pl sojovej omáčky a za častého miešania restujeme prudko asi 6-7 minút. Podľa chuti môžeme pred koncom restovania pridať aj bambusové výhonky. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.