Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Sádzané vajcia s fazuľou
Suroviny: 2 cibule, 100 g údenej slaninky, 2 strúčiky cesnaku, 2 konzervy (po400 g ) červenej fazule, 2 PL masla, 8 vajec, soľ, korenie, čilí, hrsť nasekanej pažítky.
Postup: Slaninku nakrájame na malé kocočky a opražíme. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak a necháme zosklovatieť. Potom pridáme scedenú fazuľu, spolu podusíme a dochutíme soľou, korením a čilí. Na druhej panvici upečieme na masle volské oká a upečené pokladieme na fazuľu. akoniec posypeme nasekanou pažítkou. Podávame s chlebom alebo s varenými zemiakmi.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.