Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rajčinové ragú s vajcami
Suroviny: 750 g brokolice, 6 vajec, 1 konzervu lúpaných rajčín, soľ, 200 g dietnej alebo točenej salámy v celku, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 feferónka, mleté čierne korennie, 2 PL olivového oleja, 2 PL hladkej múky.
Postup: Očistenú brokolicu opláchneme, rozoberieme na ružičky a povaríme v osolenej vode asi 10 minút. Vajíčka uvaríme natvrdo, ošúpeme a pokrájame na polovičky. Lúpané rajčiny rozmixujeme. Salámu nakrájame na malé kocky. Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu a cesnak, pridáme nakrájanú salámu, rozmixované rajčiny a necháme krátko prevrieť. Zahustíme zátrepkou z múky, prevaríme a dochutíme soľou, korením a nasekanou feferónkou bez jadierok. Potom do omáčky vložíme prehriať scedenú brokolicu a prekrojené vajíčka. Podávame s dusenou ryžou alebo s pečivom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.