Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Lahôdkový kukuričný šalát
Suroviny: 1 konzervu sterilizovanej kukurice (alebo mrazenú cukrovú kukuricu), 200g šunkovej alebo diétnej salámy alebo šunky, 1 pochúťkovú kyslú smotanu, 1 cibuľu, 2 str. cesnaku, 1 PL horčice, soľ, troška cukru a korenia, 1 KL petržlen. vňate alebo pažítky.
Postup: Kukuricu a nakrájanú cibuľu necháme prejsť varom v sladkokyslom náleve, scedíme a vychladíme. Pridáme na rezance nakrájanú salámu, smotanu vymiešame s rozotreným cesnakom, horčicou a soľou a nalejeme na pripravenú kukuricu s cibuľou a salámou. Premiešame a necháme vychladnúť.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.