Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Cestovinová pochúťka
Suroviny: 2 str. cesnaku, 1 väčšia cibuľa, 200g mäkkej salámy, 4 šampióny, pohár kečupu, soľ, korenie, olej.
Postup: Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno, salámu a šampióny na väčšie kúsky. Na oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme salámu. Mierne opražíme. Pridáme šampióny ktoré sme zvlášť uvarili v osolenej vode. Zalejeme kečupom a chvíľu povaríme. Dochutíme soľou a korením. Podávame s cestovinami. Môžeme posypať aj strúhaným syrom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.