Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Cestoviny uvaríme v osolenej vode do ktorej sme pridali lyžičku oleja. Uvarené cestoviny ešte teplé vsypeme do misy a pokropíme olivovým olejom a premiešame. Necháme vychladnúť. Rajčiny, papriku, vajcia a syr pokrájame na malé kocky a pridáme k cestovinám spolu s kukuricou a nadrobno nasekanou cibuľou a všetko spolu premiešame. Cesnak prelisujeme a zmiešame ho s horčicou, majonézou, smotanou, vegetou, olivovým olejom a dobre vymiešame. Pridáme k cestovinám, premiešame a môžeme podávať.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.