Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Prsíčka pokrájame na 4 diely a tie popicháme vidličkou. Potom ich naložíme do zmesi soli, korenia, trošky cukru, sojovej omáčky a vína. Mäso v marináde premiešame a dáme do chladničky na 2-3 hodiny marinovať.Potom mäso opečieme na oleji, pridáme ku nemu na pásiky nakrájanú papriku, orestujeme a zalejeme zvyškom marinády. Necháme spolu podusiť domäkka. Podávame s varenými širokými rezancami, ktoré sme po uvarení osmažili na oleji spolu s kolieskami póru. ku kurčaťu sa hodí miešaný zeleninový šalát.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.