Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Miešaný zeleninový šalát
Suroviny: Malé avokádo, 2-3 rajčiny, malá hlávka ľadového šalátu, niekoľko reďkoviek, 1 PL olivového oleja, soľ, mleté biele korenie, citrónová šťava, cukor.
Postup: Do misy nalejeme olej, posolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu a dochutíme cukrom. Zálievku dôkladne premiešame. Avokádo ošúpeme a nakrájame na maličké kocky, Tak isto nakrájame umytú uhorku, rajčiny a reďkovky. Šalát umyjeme, rozoberieme na listy a natrháme na malé kúsky. Všetky suroviny dáme do misy, zalejeme zálievkou a zľahka premiešame
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.