Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Hruška krásna markíza
Suroviny: 8 polovičiek kompótových hrušiek, 100 g čokolády na varenie, 2 PL šľahačkovej smotany, 1-2 PL rumu, 1 balenie vanilkovej zmrzliny, 8 dlhých piškót, lístky mäty na ozdobenie.
Postup: Na tanierik položíme polovičku hrušky, na ňu vyklopíme kopček vanilkovej zmrzliny a prikryjeme druhou polovicou hrušky. V miske pomaly nahrejeme rozlámanú čokoládu na varenie, pridáme rum a na zjemnenie šľahačkovú smotanu. Dobre premiešame a polejeme nachystané hrušky na tanierikoch. Ku každej porcii pridáme dve dlhé piškóty a ozdobíme lístkom mäty.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.