Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Kuracie prsia Balkán
Suroviny: 400 g kuracích prsíčok, 200 g čerstvých farebných paprík, 100 g šampiňónov, 1 sáčok maggi šťava ku kurčaťu, 3 PL oleja, korenie, soľ.
Postup: Prsíčka pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme a prudko ich opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme na hrubšie plátky pokrájané šampiňóny a spolu opekáme. Po chvílke pridáme na kocky pokrájané papriky a opekáme ešte 3-4 minúty. Zatiaľ si pripravíme podľa návodu maggi šťavu ku kurčaťu. Prevaríme a nalejeme ju na mäsovú zmes. Premiešame a hneď podávame. Môžeme pridať aj 1 PL kečupu (podľa chuti). Podávame so zemiakmi a ryžou alebo na zemiakových plackách.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.